XPO® - for enhver tøff, krevende og bevisst virksomhet

XPO® | Det ultimate nye materialet

XPO® er et nytt industrielt plastmateriale av førsteklasses kvalitet. Det er et polypropylenbasert duk som gir betydelig fordel over eksisterende duker i PVC.
XPO® er sterkere, lettere og grønnere.

XPO® | Fordeler som snakker
for seg selv

stronger-circle

Stronger

XPO® er den sterkeste duken på markedet uten å gå på bekostning av mykhet og fleksibilitet. Den gir gode flattliggende egenskaper, enestående værbestandighet og overlegen motstand mot sprekker ved gjentatte eksponeringer av bøyning. Den beholder sitt utseende langt lenger enn noen annen duk.

lighter-circle

Lighter

XPO® er konkurransedyktig i mekanisk ytelse til tross for at vekten av XPO®-duken er nesten halvvert i forhold til en industriell duk. Den lette vekten gjør XPO®-duken lettere å bruke enn noensinne.

greener-circle

Greener

XPO® er 100% resirkulerbar. Totalt fri for klorid og dioxin. Mykningsmiddelet oppfyller strenge miljøstandarder og sparer kostnader ved deponering i enkelte land.

Vi er XPO Arctic

XPO Arctic er et norsk selskap som med enestående og bærekraftig teknologi, adresserer sine kunders utfordringer for å beskytte verdier fra vann, sol og vind. Dette gjøres på en miljømessig bærekraftig måte.

Camilla H. Lindh

Styrets leder

Mob: +47 9190 7977
camilla.h.lindh@xpoarctic.no

Rull til toppen